I Want it Painted Pink



Ehkä se oli vain valmiiksi väsynyt ajatus.


Ehkä se oli tosiaankin liian pitkälle mennyt vitsi.

Tai sitten olin vain hetkellisesti todella kyllästynyt ja samanaikaisesti hölmistyneen hämmästynyt koko asiasta.

Enkä todellakaan voi edes sietää pinkkiä, sen paremmin kuin vaaleanpunaistakaan. Itseasiassa en pidä juuri mistään tyttömäisestä taikka hempeästä.

Joka tapauksessa päätin ostaa oman pikku-ukkoarmeijani. Ja maalata sen PINKIKSI.

6. toukokuuta 2011

Night Goblin Fanatics

Vaihtelua väliin. Perusukkeleiden maalailu on vähän tylsää, joten kaivelin laatikon kätköistä lahjaksi saatuja fanatic-gobboja. Aika palapeli niiden liimaaminen - olin taas liimata sormeni ikuisiksi ajoiksi sekä gobboihin että olohuoneen pöytään...

Noh, tällä kertaa pääsin vielä niistä irti ja sain jotakuinkin siistittyä ja pohjamaalattuakin. Vähän pitää vielä fiksailla niskoja, joissa kropan ja siihen liimatun pään väliin jää ikävä ura. Ne saavat nyt kuitenkin odottaa seuraavaa inspiraatiota. Hmm.. ja mitä kirkkaammin ja lämpimämmin aurinko paistaa, sitä epätodennäköisempää on, että inspiraatio ihan heti pääsee yllättämään. Älköön kukaan kuitenkaan toivo sadetta ja kylmää - saisi kesä tulla jo!



No johan on! Tarkemmin katsoen näistähän puuttuu jotain. Pohjatyöt tuli aika huolimattomasti hutaistua. Ei auta kuin korjailla. Keskiyö ei näemmä ole edes night goblineiden otollinen väkerrysaika =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti