I Want it Painted Pink



Ehkä se oli vain valmiiksi väsynyt ajatus.


Ehkä se oli tosiaankin liian pitkälle mennyt vitsi.

Tai sitten olin vain hetkellisesti todella kyllästynyt ja samanaikaisesti hölmistyneen hämmästynyt koko asiasta.

Enkä todellakaan voi edes sietää pinkkiä, sen paremmin kuin vaaleanpunaistakaan. Itseasiassa en pidä juuri mistään tyttömäisestä taikka hempeästä.

Joka tapauksessa päätin ostaa oman pikku-ukkoarmeijani. Ja maalata sen PINKIKSI.

21. huhtikuuta 2011

Kiirastorstai

Kiirastorstai on kuulemma ennen muinoin etenkin hämeessä ollut vuoden paras siivouspäivä; niin ihmisten kuin talon sisustankin. Tätä asiaankuulumatonta tietoa ajatellen ja sen kunniaksi sain "siivottua" tämän kertaisen keskeneräisen goblinjoukkion valmiiksi asti - melkein. Alusta jäi vielä viikonlopulle.

Pääsiäisen kunniaksi saivat söpöläiset rairuohonvihreän taustankin, kiitos siitä ajatuksesta kuvaajalle =) Vaikken oikeasti uskokaan, että kuvaaja ajatteli pääsiäisen olemassa oloa. Gobbojen asettelu rairuohoalustalle olisi tietysti sopinut vielä paremmin. Noh, seuraavalla kerralla sitten! Vaan tässäpä näitä:



Taisin käyttää väärää ruskeaa puuosiin tällä kertaa, en ole aivan varma. En edes ehtinyt tarkistaa. Mutta jos näin kävi, niin sovitaan, että ovat söpöläiset siirtyneet käyttämään aseissaan toista puulajia.



Laskujeni mukaan olen tuhertanut nyt 40 goblinia ja yhden peikon. Sehän ei tarkoita kuin tasan sataa perusgobboa lisää plus muutama erikoisheppu päälle. Tällä tekovauhilla se tarkoittaa 25 kuukauden tulevaisuutta projektille. Ihan heti ei lopu tekeminen siis, vaikka ensimmäinen aikatauluarvioni onkin lyhentynyt jo melkein puoleen!

3 kommenttia:

  1. Hienoa edistymistä vaikket tahtiin olisikaan tyytyväinen. Mainio tuo kilpien tunnus :D

    VastaaPoista
  2. Hiljaa hyvää tulee.. ja kiitos =) Olisi kyllä hiukan pitänyt tuota tunnusta miettiä - kissan maalaaminen standardiasuisena on nimittäin aika mahdotonta puuhaa.

    VastaaPoista
  3. Varmasti, mutta tuskin goblinit "oikeastikaan" niitä kilpiensä kuvia kopiokoneesta saisivat, joten ei haittaa mielestäni.

    VastaaPoista