I Want it Painted Pink



Ehkä se oli vain valmiiksi väsynyt ajatus.


Ehkä se oli tosiaankin liian pitkälle mennyt vitsi.

Tai sitten olin vain hetkellisesti todella kyllästynyt ja samanaikaisesti hölmistyneen hämmästynyt koko asiasta.

Enkä todellakaan voi edes sietää pinkkiä, sen paremmin kuin vaaleanpunaistakaan. Itseasiassa en pidä juuri mistään tyttömäisestä taikka hempeästä.

Joka tapauksessa päätin ostaa oman pikku-ukkoarmeijani. Ja maalata sen PINKIKSI.

9. helmikuuta 2011

Elämän sisältöä etsimässä?

Täytyy myöntää, että toisinaan elämässäni ei näemmä ole hirveästi sisältöä. Tähän päätelmään saattaa päätyä varsinkin niinä iltoina, kun olen ehtinyt lukaista läpi muutamat "mamma"-palstat ja vilkaissut vielä Sotavasaran tarjontaakin. Kierroksen jälkeen olen saanut tarpeekseni jotakuinkin kaikesta maan ja taivaan väliltä. Eivätkä ne loppujen lopuksi edes juuri eroa toisistaan. Siinä missä mammat kuvaavat kilpaa olohuoneitaan, kuvaavat pojat maalausnurkkauksiaan. Toisena päivänä mammoilla on virkkaustekeleiden esillepanopäivä ja samana iltana pojan koltiaiset postaavat kilpaa kuvia yhtä kotikutoisista tekeleistään.

Olin jo luopua toivosta saada silmilleni virikkeellisempää viihdettä, mutta toivoni sai ainakin jatkoaikaa: löysin Ańan ja Volomirin. Katso itse, löytyvät oikealta =)

2 kommenttia:

  1. Nii ja minä maalaan pinkkejä gobboja. Melkeinhän tässä vois iskeä a) perfektionismi ja b) puhdas nolotus goblin raukkojen puolesta...

    VastaaPoista
  2. Anonyymi9/2/11 22:15

    a) ei haittaa, mikäs sen parempi motivaattori oppia tekemään vieläkin hienompaa jälkeä, vaikka nykyinen jo onkin hyvää tasoa =)

    b) ei kannata nolottaa, gobbot on hauskoja veijareita, ne ovat ihan täydellinen kandidaatti tällaseen projektiin - kääpiöt ei ois sopinu yhtään.. =)

    VastaaPoista