I Want it Painted Pink



Ehkä se oli vain valmiiksi väsynyt ajatus.


Ehkä se oli tosiaankin liian pitkälle mennyt vitsi.

Tai sitten olin vain hetkellisesti todella kyllästynyt ja samanaikaisesti hölmistyneen hämmästynyt koko asiasta.

Enkä todellakaan voi edes sietää pinkkiä, sen paremmin kuin vaaleanpunaistakaan. Itseasiassa en pidä juuri mistään tyttömäisestä taikka hempeästä.

Joka tapauksessa päätin ostaa oman pikku-ukkoarmeijani. Ja maalata sen PINKIKSI.

13. joulukuuta 2010

Vihdoinkin valmiina

Lokakuun ensimmäinen päivä epäonnisesti alkanut kolmannen goblinerän maalausurakka valmistui vasta menneenä viikonloppuna. Tämä erähän käsitti 8 otusta, joiden kantamia nenäkkäillä kuu-ukoilla koristeltuja kantamuksia piti muokata pinkeille "kuukissaklaani" -söpöläisille sopiviksi. Ja noin, nyt ei ole enää neniä:



Perinteisenä antijouluihmisenä olen suistunut jotenkin syrjään omilta ajatusradoiltani ja ryhtynyt varsin jouluisaksi. Goblineidenkin oli siis saatava ikioma lumilyhty. Miten harmillista, ettei siinä tuiki oikeaa valoa, mutta en tähän hätään keksinyt mitään, mitä sen sisään piilottaa. Pimeyttä valaiseva jouluinen lumilyhty olisi sopinut niin hyvin sekä pinkeille söpöläisille että tähän päivään - onhan tänään sattumalta Lucian päivä. Hyvää auringonpaisteen ja ihmisten välisen lämmön päivää siis!


Lyhdyn valottomuus pilasi sen verran joulutunnelmaa, että aion saada goblineille ikioman joulukuusen. Joten jos satut omaamaan hieman joulumieltä ja säilyttämään nurkissasi alle 10 senttistä kuusta, voisin lainata sitä hetkeksi =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti