I Want it Painted Pink



Ehkä se oli vain valmiiksi väsynyt ajatus.


Ehkä se oli tosiaankin liian pitkälle mennyt vitsi.

Tai sitten olin vain hetkellisesti todella kyllästynyt ja samanaikaisesti hölmistyneen hämmästynyt koko asiasta.

Enkä todellakaan voi edes sietää pinkkiä, sen paremmin kuin vaaleanpunaistakaan. Itseasiassa en pidä juuri mistään tyttömäisestä taikka hempeästä.

Joka tapauksessa päätin ostaa oman pikku-ukkoarmeijani. Ja maalata sen PINKIKSI.

8. marraskuuta 2010

Edelleen kesken

Projektini taitaa muodostua "ikuisuus" -sellaiseksi. Eteneminen on jopa niin hidasta, että ehdin maalatessa unohtaa, miten olinkaan maalannut edelliset... Tämä kolmas erä on nyt ollut jonkin asteisen teon alla jo kohta puolitoista kuukautta - mikä merkitsee koko urakan osalta aika lohdutonta lopputulemaa, itseasiassa niin lohdutonta, etten edes uskalla ajatella asiaa.

Projekti alkaa myös noudattaa jonkilaisia vakiomuotoisia kaavoja. Raaputtelin taas parista kilvestä kuiden nenät pois. Tällä kertaa lasikuitukynästä ei karannut kuin yksi haituva, sekin laskeutui nätisti pöydälle odottamaan siivoamista. Mustaa pöytää vasten tuo läpinäkyvä 4 mm pitkä piikki erottui vaivatta. Vaivauduttuani vihdoin noukkimaan sitä kostealla paperilla se kuitenkin katosi, eikä sen etsimisessä olisi ollut mitään mieltä. Hetken ehdin toivoa sen katoavan vähin äänin maailmasta. Paha sai kuitenkin jälleen palkkansa ja hetkeä myöhemmin se tuskin silmällä erottuva piikki törrötti ikävästi omassa käsivarressani ja taas oli pinseteille töitä. En voi käsittää, miten ne vaanivat juuri minua, koska tiettävästi kukaan muu ei ole onnistunut saamaan niitä kiusakseen.

Mutta siinäpä ne edelleen keskeneräiset kahdeksan ovat. Seuraavaan kertaan mennessä pitäisi ainakin ratkaista se, mitä noille kammottavan keltaisille kuille tehdään.


Tähän erään sisältyi muuten hämmentävä, sammakon ja karviaismarjan risteytystä muistuttava vihamielinen pallo. Siitä tulikin eilisillan viimeinen hutaisu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti