I Want it Painted Pink



Ehkä se oli vain valmiiksi väsynyt ajatus.


Ehkä se oli tosiaankin liian pitkälle mennyt vitsi.

Tai sitten olin vain hetkellisesti todella kyllästynyt ja samanaikaisesti hölmistyneen hämmästynyt koko asiasta.

Enkä todellakaan voi edes sietää pinkkiä, sen paremmin kuin vaaleanpunaistakaan. Itseasiassa en pidä juuri mistään tyttömäisestä taikka hempeästä.

Joka tapauksessa päätin ostaa oman pikku-ukkoarmeijani. Ja maalata sen PINKIKSI.

17. lokakuuta 2010

Sivubisnes valmistui

Niin ne pinkit pikku-ukot. Erä numero kolme on työn alla, joskin hitaanlaisesti. Pohjamaalattuina ja naamat vihreinä ne odottelee seuraava otolliseen ajankohtaan osuvaa inspiraatiota - ja näiden kahden osumista kohdalleen ne saavat vielä hetken odotellakin.

Mutta pinkkien örkkien sijaan ehdin vihdoin saattaa valmiiksi pienen pieniin pikku-ukkoihin suuntaamani sivuhuomion. Ne pikkuruisethan sain ehdolla, että keksin niille jotain käyttöä. Nukkekotini kirjastoon piti siis hankkia pelipöytä, joka eksyi luokseni itseasiassa aivan vahingossa tänään kahden nojatuolin kera. Liimasin pikaliimalla eldarit ja örkit nenätysten kirjaston pöydälle, jottei niitä tarvitse keräillä kasaan lattialta, ja tungin pöydän kirjastoon. Se sivubisnes tuli siis valmiiksi!


Voisin muuttaa pikku talooni kohta itsekin. Ei puutu kuin kirjat hyllystä. Asumismukavuutta lisää kummasti paikallaan pysyvät pikku-ukot - eivät pyöri lattioilla, eivätkä edes kerry kasoihin sinne tänne.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti