I Want it Painted Pink



Ehkä se oli vain valmiiksi väsynyt ajatus.


Ehkä se oli tosiaankin liian pitkälle mennyt vitsi.

Tai sitten olin vain hetkellisesti todella kyllästynyt ja samanaikaisesti hölmistyneen hämmästynyt koko asiasta.

Enkä todellakaan voi edes sietää pinkkiä, sen paremmin kuin vaaleanpunaistakaan. Itseasiassa en pidä juuri mistään tyttömäisestä taikka hempeästä.

Joka tapauksessa päätin ostaa oman pikku-ukkoarmeijani. Ja maalata sen PINKIKSI.

20. elokuuta 2010

Ensimmäiset jousiampujat

No niin. Eränumero kahden valmistumiseen kului lopulta vain 18 päivää. Sehän on vain reilut kaksi ja puoli vuorokautta per pinkki örkki. Aika huikeaa. Tätä vauhtiahan loppu häämöttäisi jo vajaan vuoden päässä! Vaan turha toivo. Sillä välin, kun olen maalannut nämä 12 ensimmäistä olen laskujeni mukaan, mikäli minua ei ole johdettu kovasti harhaan, ostanut ja tilauttanut ulkomailta reilun tusinan lisää...

Tämän toisen koe-erän myötä väsyin sekottelemaan värejä, joten tein pinkin nutun varjo- ja valovärisekoitukset valmiiksi purkkeihin. Jos edellisen erän valot ja varjot erottuvat turhankin paljon toisistaan, niin nämä nyt sitten eivät. Täytynee hienosäätää. Mutta muutoin tuokin pikkuseikka nopeutti toimintaa, kun sekoittelun vaiva väheni huomattavasti. Ja samalla pinkki maaliputeli monistui kolmeksi söpöksi maalipurkiksi.

Niin, että siinäpä ne. Onhan ne varsin, hmm.. - sisustuksellisia. Ihan heti eivät kyllä muuta kanssani saman katon alle pinkeiksi pölynkerääjiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti